onsdag 2. april 2014

Ferie på syhjørnet- dag 1

Har tatt meg noen dagers ferie uten andre planer enn å sy ferdig noen prosjekter, prøve ut noen nye prosjekter og gjøre litt i huset. Dag 1 har vært strålende!

Begynte dagen med å finne fram mange flotte stoff som jeg vil prøve å få noe fint ut av disse dagene, men først må noen prosjekt fullføres:

Først ut var tvillingteppe nr 2. Her manglet noe applikasjon, ramme og Quilting. Etter et par raske timer var det gjort. I morgen tidlig setter jeg på lukkekanten.

Etter en god tur ute ved sjøen tok jeg fram neste prosjekt. " Buggy Barn". Her var toppen ferdig, men ingen Quilting...


Her var det fram med stoppefoten og full gass. Har brukt fleece på baksiden. Teppet består av 30 blokker, men jeg måtte dessverre gi meg etter 24. Da greide ikke nakken og skulderen mer. Må jo greie litt i morgen også.

Har også startet på et nytt håndsømprosjekt. Det har ingen hast, men skal bli en sommerdukntil hytta. Nydelige stoffer og farger, perfekt til EPPGleder meg til å se hvordan det blir.

Lurte du på hva vi hadde til middag?
Kneippbrød med gulost! Det gjelder å prioritere...
Jeg viser deg mer i morgen.

Takk for praten
Kari5 kommentarer:

 1. God prioritering på din første feriedag, Kari! Så mye du har fått gjort, og til og med fått lurt inn en tur! Den duken i EEP kommer til å bli helt nydelig, og det andre du har jobbet med er så fint også!

  SvarSlett
 2. Å prioritere riktig er tingen :)) Masse fint , men den duken var helt nydelig !

  SvarSlett
 3. Det är många fina sömnadsarbeten som Du håller på med.
  Spännande att få kika, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Skal si du lager mye flott! Kos deg videre med søm i sola :)

  SvarSlett
 5. Her var det mye flott på gang Kari

  SvarSlett