søndag 16. mars 2014

Rosa prinsesser og blå fugler

I det siste har det blitt mindre tid til sying. Noen ganger blir det bare sånn at livets andre gjøremål må prioriteres, men jeg har holdt på med noe hele tiden. I går gjorde jeg ferdig to topper:


Dette er ett av to tepper til tvillingjenter som kommer i mai. Min svigerinne skal bli mormor  igjen og hennes barnebarn får slike tepper til dåpen av henne. Jeg har sydd noen av dem etterhvert. Mønsteret er fra Quiltemagasinet nr 2, 2007. Disse to teppene skal ikke være like, men harmonerer med hverandre. Har såvidt kommet igang med teppe nr 2, men fortsatt gjenstår stichery og applikasjon.Her er en detalje av stichery og applikasjon. Koselig tepper som det er moro å sy.
Dette teppet er etter AnnaKas mønster" blå fugl" fortsatt kan mitt teppe bære dette navnet, men ellers er det lite som stemmer med originalen. Jeg valgte å forminske mitt, fordi jeg skal ha det i gangen på hytta . Det gikk veldig greit,- helt til jeg skulle renskjære midtmotivey. Det var mange tall på mønsterarket, og mange tall i hodet mitt..... Resultatet var at jeg skar av nesten 2inch for mye! Dette kunne jeg sikkert ordnet opp i hvis jeg hadde oppdaget det med en gang. Men det gjorde jeg ikke!

Da jeg kom til rammene stemte ingen tall og malene ble HELT feil. Bare en ting å gjøre: IMPROVISERE.😃
Jeg lagde ytterste ramme med EPP og må si at jeg til slutt ble veldig fornøyd med resultatet.

Nå er hodet fullt av ideer, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt...
Sikkert ikke bare jeg som har det sånn.

Ha en fin søndag.

Kari


2 kommentarer:

  1. Så fine tepper, Kari :-) En fryd for øyet!

    SvarSlett
  2. Du er flink til å improvisere! Teppet til hytta ble fargerikt og nydelig, - og helt unikt! Tvillingjentene er heldige som får så koselige tepper!

    SvarSlett