fredag 27. desember 2013

Romjulsdrøm i syhjørnet.

I dag har jeg lekt med en av julegavene mine... Jeg fikk Lemoyne star linjalen, og i dag måtte den prøves! Veldig moro, men litt startvansker hadde jeg. Det er nemlig ganske komplisert å se og lære av en video når du er venstrehendt... Etterhvert gikk jeg over til å lese bruksanvisningen, og da gikk det meget bedre. Den hadde tegninger for oss som er speilvendte i hodet😜
Skal sy mønsteret som følger med linjalen for " å få den inn i fingrene". Stoffene jeg bruker fikk jeg i julegave på Quiltelagets juletur, sammen med bakgrunnsstoff og litt lilla blir dette en fin vårduk!Fikk en lekker bunke stoff fra Quiltegården i Trondheim i år også. Vet godt hva jeg skal bruke dem til. Jeg skal vise deg senere......
Man kan jo aldri være HELT sikker på å få stoff til jul, så for å være på den sikre siden, bestilte jeg noen stoffpakker på salg hos sybutikken i Lillehammer. Pakken kom lille julaften og ga meg litt jul på forskudd! Jeg har allerede brukt noen av disse stoffene, men det må jeg vise fram senere for gaven er ikke levert ennå!


Romjulsdagene er deilige med samling av familie og venner, tid til håndarbeid og gode bøker. Jeg fikk mange bøker til jul og gleder meg til å gå inn i dem!

Ønsker deg en fortsatt god jul

Kari
3 kommentarer:

 1. Hei!! God Jul!! Den linjalen har jeg lekt meg med også!! Ganske morsom!! Deilig å ha tid til å sy!! AnneKari:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne Kari! Ja, jul er deilig, mye tid til å sy, lese og slappe av. Var inne og tittet på bloggen din i går og likte veldig godt det teppet du holder på med nå. - også ser jeg dere har veldig gode Sarah Bernard..... Ha en fortsatt fin jul:-)

   Slett
 2. Just denna linjalen har jag inte prövat själv, så det var spännande att se hur Dina stjärnor blev. Vackra, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett