onsdag 1. januar 2014

Godt nytt Quilteår!

Så skriver vi 2014. Ett nytt år ligger foran oss med mange muligheter, utfordringer, gleder og sorger . Ja, også dette året kommer til å by på det meste, men sånn er jo livet.
Jeg vil bruke tiden min på de tingene jeg liker og som gir meg energi, i stedet for å sette meg i sofaen å se et TV program jeg egentlig ikke bryr meg om, skal jeg sette meg å sy en time eller lese en god bok. For meg handler det om å ha et bevisst forhold til hvordan jeg bruker tiden min, og særlig fritiden.
Men nå skal jeg vise deg noe av det siste jeg sydde i 2013. En julegave som jeg aldri fikk sydd før jul fordi jeg var syk, den er til min gode Quiltevenninne,Wenche. Og 2. Juledag var jeg i gang:


Dette er en liten " håndveske" som rommer, kopp,mugrug og ekstra teposer.
Mønsteret fant jeg på nettet tidligere i høst og er et gratis mønster fra Bronwyn Hayes. Stoffene kjøpte jeg på nettet fra sybutikken på Lillehammer rett før jul, SALG! Og jeg visste med en gang at dette var stoffer som passet for Wenche.


Slik ser den ut fra siden. Koppen står i en liten pose og mugrugen får fint plass bak .Her ser du det på en annen måte..
Og her er alt sammen. En morsom ting å sy, og en artig gave å gi bort!

 Jeg hadde nok aldri tatt meg tid til å sy en sånn sak til meg selv, men det er en ting det var gøy å lage for å gi bort, selvom mine sønner er helt enige om at dette er en gave du MÅ være Quilter for å sette pris på...

                                       Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år

                                                                Kari

2 kommentarer:

  1. Så fine ord øverst i innlegget, Kari! Jeg skal også prøve å bruke tiden på hyggelige ting, og ønsker meg en time på syromnet hver dag... Så flott krusveske! Er nok ingen ulempe å være en quilter for å få denne! Flotte stoffer, de har jeg også sydd av! Ønsker deg et riktig godt nytt år med fine dager og mye syglede!! Klem fra Liv Aagot :)

    SvarSlett
  2. Jag tycker att det var en liten käck väska Du sytt lagom för att ha med sig på en utflykt!

    Dollandesign

    SvarSlett