tirsdag 24. desember 2013

Merry Christmas

Så er det julaften, og utenfor vinduet regner og blåser det noe helt forferdelig! Men jul er alltid hyggelig. Her samles vi tre generasjoner i kveld for å spise ribbe, medisterkaker og pølser. Desserten hos oss er hjemmelaget karamellpudding!


I år har jeg ikke sydd mye til jul. En mykoplasma lungebetennelse har satt meg ut av spill i flere uker. Men noen fylte hjerter i EPP fikk jeg laget i begynnelsen av måneden. Her er to hjerter satt sammen og fylt med litt fyllvatt. Pappen sitter fortsatt i, slik at hjertene blir litt stive og henger pent. Dekorativt og raskt å lage . Ideen fikk jeg fra Kathrines Quilte Stue.Jeg sydde også to julegaver før jeg ble syk. De ble NESTEN ferdige, siste sting ble sydd i går... Jeg viser deg dem i dag. De er til brødrene mine, og ingen av dem er inne på min blogg idag! Mine brødre elsker å lage mat, og de er veldig flinke. Mønsteret er fra "My Quilt"


Dette har orange kanter fordi det passer godt med denne brorens kjøkken. Mens det andre er rødt!


Tror nok at dette blir populært hos dem begge to.


Jeg gleder meg også til pakker. Håper på noen myke, Quilte relaterte.... Nå er sylysten tilbake!

Ønsker deg en gledelig jul der du er.Juleklem fra Kari.

2 kommentarer:

  1. Ønsker deg og dine en riktig god jul, Kari :-)

    SvarSlett
  2. Tenker brødrene dine ble glade for de flotte forklærne. Godt å høre at du er på bedringens vei og har fått tilbake sylysten! Kos deg videre i jula:)

    SvarSlett