torsdag 3. oktober 2013

Rosa sløyfe

Idag har jeg valgt å endre farge på bloggen min. Den skal få være rosa i hele oktober, og være en påminnelse om " rosa sløyfe" aksjonen. Engasjement omkring brystkreft og andre krefttyper er kjempeviktig. Det er ingen selvfølge å få være frisk. La oss glede oss over hver dag vi har, det er jo disse dagene som er selve livet. Selv lærte jeg gjennom min kreftsykdom at det også de dagene fantes ting å glede seg over. I dag er jeg heldigvis frisk, men da er det så lett å glemme....

I dag gir jeg deg noen nydelige roser,- bare fordi du er du!Men du skal også få se en fantastisk Quilt som var utstilt i Birmingham. Absolutt en av mine favoritter.


Utrolig mange flotte detaljer både på kvinnen og alt rundt henne. I Quiltingen har hun skrevet sin historie...oppdager nye ting hver gang jeg ser på det.

Ønsker deg en flott dag.

Kari

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for de nydelige rosene du gir oss, Kari! Jeg farget også bloggen min rosa i går, akkurat som din! Jeg er en av de mange som har hatt brystkreft, og syns Rosa sløyfe er en viktig og flott aksjon! Vi får glede oss over livet, og ikke minst den herlige hobbyen vi har! Klem fra Liv Aagot :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant Liv Aagot. Takk for hyggelige ord. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Klem fra Kari

   Slett
 2. Takk for roser og for rosa tips. Nå er min blogg også blitt rosa. Har også hatt brystkreft for 11 år siden og synes det er viktig med slike aksjoner. Har foresten kjøpt meg et nydelig armbånd i dag med hjerte og rosa sløyfe på . Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Takk for rosa roser Kari - og for mye inspirasjon på bloggen din:-)! Jeg er også en av de mange som har hatt brystkreft - og syntes derfor det er flott å ha denne verdensomspennende aksjonen hver oktober. Quilteklem fra Sissel

  SvarSlett