mandag 30. september 2013

Buggy Barn og andre barn....


Som jeg har fortalt, går jeg på kurs for å sy Buggy Barn teppet " spring fever" . Nå er alle blokkene ferdige og i kveld starter nok sammensyingen. Jeg kjøpte stoffer i friske farger i Birmingham, bare en ting gikk galt... Jeg matchet to og to stoffer, men i mønsteret står det klart at en skal matche tre og tre.. Jeg valgte å ta det som en ekstra utfordring, både når det gjelder farger og min egen comfort sone. Her er i allefall resultatet så langt . Det må kunne kalles fargerikt! Kanskje dette skal være mors slumreteppe???Denne høsten har hittil vært veldig travel på syfronten med to kurs parallellt og møter i Quiltelaget. Dette har gjort at det stort sett har vært fokus på det som skal syes til kurs, må jo jobbe litt også...
Men jeg har sydd ett teppe på bestilling. Det er dåpsgave til lille Frida. Mormoren hennes har valgt ut stoffer og farger, også dette ble litt annerledes enn det jeg pleier å sy, men jeg er fornøyd med resultatet.


Jeg har sydd flere tepper i samme mønster før. Det er fra Quiltemagasinet nr 2/07.
Det første sydde jeg da min niese Inez ble født :Samme mønster, men to helt forskjellige tepper. Alltid moro å se hvordan fargevalg endrer resultatet.

Facebook har gjort meg hekta på strikking igjen. Jeg har hatt " pause" i mange år på grunn av en vond skulder, men de siste årene har jeg funnet ut at jeg kan strikke små ting. I fjor ble det votter til hele familien og i år ser det ut til å bli sokker.


Kjekt håndarbeid foran TV!
Men nå må jeg komme igang med blokk nr 2 "Down in the Garden"

Ha en fin uke!
Kari


3 kommentarer:

 1. Blir greit med bare ett prosjekt !

  SvarSlett
 2. Jag tycker att det är så kul att se ett mönster uppsytt i olika färger. Till Dina två babytäcken har Du valt helt olika tyger och det var trevligt att få se!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Buggy Barn teppet ditt blir fargerikt og spennende. Kjekt å se babyteppe i ulike fargekombinasjoner. Utrolig hvor forskjellige uttrykk de gir. Flotte begge to.

  SvarSlett