onsdag 11. september 2013

Down in the garden 1

Som jeg allerede har fortalt, begynte jeg på stichery klubb hos Kathrines Quilte stue i august. Vi skal sy teppet " Down in the garden". Hver mnd møtes vi, får utdelt mønster til ny blokk og stichery/ syr den ferdig til neste møte ( forhåpentligvis).
Jeg har som kjent plukket stoffer fra eget lager og tror de vil fungere fint. Nå er jeg godt i gang med stichery:


Det største sticheriet har jeg for sikkerhets skyld sydd to ganger, eller for å være ærlig: det ble helt feil i fargene første gangen. Nå kan en godt si at farger aldri er " feil" men disse passet ikke til stoffene. Men det kan sikkert bli en fin pute eller noe. Planen er å sy sammen blokken i helgen.


I går var jeg forresten på et annet kurs. Buggy Barn! Vi skal sy teppet som heter Spring fever. Jeg har kjøpt stoff i Birmingham, nøye utvalgt med tanke på match og kontrast. Det er bare en " liten" detalje som forstyrrer: jeg tenkte par når jeg matchet og handlet, men hver blokk består av tre stoff, altså er systemet mitt bare tull! Jeg bestemte meg for at det ikke gjør noe, Buggy Barn er skeivt og annerledes og da kan jeg vel tåle noen " rotete" blokker også. Det er viktig å bevege seg utenfor comfort- sonen av og til.


Spennende å se hvordan det blir etterhvert som det vokser....

Nå skal jeg på møte i Quiltelaget mitt.
Ha en fin kveld

Kari


4 kommentarer:

 1. Jeg ser frem til å bli med deg i din hage gjennom vinteren :-)

  SvarSlett
 2. Your stitchery looks lovely Kari!! I'm really enjoying "Down in the garden" too :)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å være med på kurs! Down in the garden blir nydelig, -hadde jeg bodd i Oslo skulle jeg jammen ha vært med på dette kurset! Flott at du beveger deg utenfor comfortsonen, da får du nok et spennende resultat på Buggy Barn :)

  SvarSlett
 4. Ja, jag tror också att det är bra att ibland ge sig ut utanför sin "comfortzon"!

  Dollandesign

  SvarSlett