lørdag 4. mai 2013

Kreativitet i mai.


Har hatt en liten husmorferie på hytta, som du kanskje vet. Mye kreativitet, litt krim og enda mindre sol og TV. Alt utenom det med sola var helt greit! Det første prosjektet var å applikere de 16 blomstene til " It takes two" jeg valgte å gjøre det på den måten som er mest i tråd med min personlighet- vlisofix og maskinsøm! Synes det ble bra.

Før jeg dro var jeg og sydde sammen med noen syvenninner. Jeg gikk høyt ut og skulle sy slumreteppe og gi bort i gave. Masse stoff var funnet fram og jeg skulle bruke stripesmart linjal.


Inspirert av boka satte jeg i gang. Og etterhvert tok blokkene form. Det var bare ETT problem:
Det var ikke så veldig moro!,,,
Fargene var greie, mønsteret var greit, men jeg fikk ingen " wow".



Så hvorfor måtte det på død og liv bli ett slumreteppe?.. Jeg hadde hodet fullt av andre ideer mens jeg satt der og sydde. 


I morges sto jeg opp 06.45 og hadde bestemt meg: det blir en duk!

Nå er rammen kommet på og jeg er dobbelt fornøyd: for det første fikk jeg hindret meg selv i å sy noe som ikke ga meg glede, og for det andre har jeg ENDELIG funnet ett sted jeg kan bruke det mønstrete stoffet jeg kjøpte i Birmingham for to år siden. Jeg måtte ha det, men da jeg kom hjem lurte jeg på hvor i all verden... Men her hører det hjemme.


 Hva hadde jeg egentlig lyst til å sy????
Jeg startet i dag morges, og det blir noe sommerlig og fint etterhvert. Skal gi det til henne som egentlig skulle få  slumreteppet. Her er en smakebit og ett utgangspunkt. Vi får se hva som skjer etterhvert..


 Passer meg mye bedre. Nå kom gleden tilbake!!
Enda bedre ble det da jeg oppdaget at jeg faktisk er en av vinnerne i Liv Aagots give away. Så nå kan jeg også glede meg til pakke i posten med noe fint Liv Aagot har sydd! Delt kreativitet er dobbelt kreativitet!! Takk Liv Aagot.

Ønsker alle en fortsatt fin helg.

Kari

5 kommentarer:

 1. Hei Kari! Helt enig i at delt kreativitet er dobbel glede! Pakken kommer snart :)
  Så flott at du har kost deg på husmorferie! Er også helt enig i at man skal justere underveis når det viser seg at det ikke er så artig som man trodde, - altså smart at slumreteppet ble en duk! Det du er i gang å sy med sommerlige kvadrater blir helt sikkert kjempefint! Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Så smart at du brukte symaskinen og vliesofix. Det skal jeg ta med meg, har noe liggende som absolutt kan bli ferdigstilt med den metoden. Veldig bra at du ga deg mens leken er god. Ha en fortsatt fin helg. Her på Ullerøy blåser det noe voldsomt og ingen sol idag. Satser på at den kommer imorgen. Sigrun

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Att det blev en duk tycker jag är ett bra resultat. Blocket som Du sytt är jättefint! Tufft att Du "lade blocken på sned" också.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. wow det var flott,fin blogg legger meg til.

  SvarSlett