tirsdag 14. mai 2013

Ferdig!

Helgen ble brukt til å Quilte og sy lukkekanter.


Jeg valgte å ikke sette en ekstra ramme på denne løperen, da ville den blitt litt for stor og jeg ville mistet effekten av de strødde blomstene. I stedet la jeg inn en gul kroklisse. Bruker ofte det under lukkekanten, fordi jeg synes det gir en fin effekt.
                                                               Her ser du en detalj:


Den andre duken er jeg også fornøyd med. Riktignok er det liten mulighet for å ha den på terrassebordet annet enn til fotografering, men vi får håpe på bedre tider.

 

På dette bildet kommer fargene bedre fram. Den er ikke så rød, hvit og blå som den virket på forrige bilde. Her er det både lyseblått og turkis, og de røde stoffene er mer tomatrøde. Dermed er det i større grad en duk som passer meg.

Nå er jeg  NESTEN tom for blå stoffer! Heretter skal jeg bare kjøpe blått når det trengs i ett bestemt prosjekt... Det er ikke noen vits for meg å ha ett lager av blått!
Alltid nyttig med lærdom!


Søndag kveld startet jeg på et nytt prosjekt. Jeg skal sy et teppe med stichery og applikasjon som skal gis bort i gave etter sommeren. Ikke så nøye planlagt ( da ville jeg vel begynt før) men det skal gå!
Mønsteret er fra Red home, men jeg vil gjøre det i " mine" farger.

Strikketøyet er veldig greit når jeg vil SE tv også. Har rydda i garnkurven og fant ut at det var mange rester der som kan bli fine sofaputer til høsten..

Ønsker deg en fortsatt herlig uke! 

Kari

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med flotte ferdige produktet, Kari! Fint med kroklisse :) Så nydelig stitcheri du har på gang, heldig den som får en slik gave :) Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
 2. Duken som Du sytt och lagt på bordet är så fin. Det mönstret är väldigt effektfullt, tycker jag.
  Den löparen med de tuffa snurrorna på var söt och det lilla bandet Du sytt på i ytterkant var en fin detalj!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Mye lekkert på gang her ser jeg :-) Den gule ble skikkelig fin med kroklisse :-)

  SvarSlett