lørdag 11. mai 2013

Gleder

Forrige helg, da jeg kom hjem fra hytta oppdaget jeg at jeg var en av vinnerne i Liv Aagots give- away. Jeg følger bloggen til Liv Aagot og liker veldig godt det hun syr. En annen grunn til at jeg føler jeg har blitt litt " kjent" med Liv Aagot er at hun veldig ofte legger igjen hyggelige kommentarer her på bloggen min.
I går kom pakken min


Som du ser var det mye mer enn en sminkepung. Her er det lekre knapper, blonder i ulik bredde, en lekker liten hjerteboks, en te- blomst og enda litt duppeditter! Kan du tenke deg noe hyggeligere enn å få en sånn flott gave- og eneste grunnen til at du får den er at noen har lyst til å gi bort noe! DET er til å bli glad av. Igjen må jeg si tusen takk til Liv Aagot. Jeg likte alt jeg fikk veldig godt.


                            

Her ser du sminkepungen litt nærmere. En skulle tro Liv Aagot har sett sommerveska i Kaffe Fasett stoff som jeg sydde for noen år siden... Passer perfekt sammen.
Det siste jeg gjorde før jeg rigget meg til i sofaen for å få med restene av gullrekka, var en tur til 
"stoff og stil". Det er alltid moro å handle diverse " haberdashery" der. Jeg kjøper sjelden stoff dddddddd, men i går bestemte jeg meg for å kjøpe litt halvlin. Jeg ønsker å bruke den til stichery, og den hadde perfekt farge og struktur. I dag skal jeg vaske den og prøve ut om det blir sånn som jeg tenker... I tillegg skal jeg Quilte det jeg sydde forrige helg. Spennende! - og HVIS sola fortsetter å skinne, skal jeg sitte ute og kose meg med bok og kaffe!

Ønsker deg en fin lørdag- kos deg!

Kari
3 kommentarer:

 1. Vi var heldige som vant så fine ting fra Liv Aagot:)Det blir morsomt å bruke de småtingene:) Og det blir sikkert veldig fint med stitchery på halvlin. Jeg har forresten bukt det på ei veske, kom jeg på nå:)

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du vant, Kari, gøy med giveaway :)) Kjempefin twister duk I forrige post, supere sprelske farger. Lykke til med Sue D. prosjekter!

  SvarSlett
 3. Så koselig at du likte det du fikk, Kari! Artig at du har sydd en veske i Fassett stoff som passer :)
  Så mye fint du har kjøpt! Lykke til med stitcherier :)

  SvarSlett