onsdag 21. august 2013

Quilterier i august

Etter å ha fullført et stort arbeid er det alltid godt med litt småtteri,noe som er enkelt å håndtere og som gir resultater raskt. Denne uken har jeg to prosjekter: det ene er kuvertbrikkkene etter mønster av Bente Tufte . Sticheriene gjorde jeg på hytta den siste ferieuka.

Disse heter jo egentlig " Kathrines blå kopper" men DET går jo ikke hjemme hos meg.. Det vil si. Jeg har planer for disse brikkene og da er de finere i disse fargene. Flere skal det bli, og jeg skal vise dem fram " ordentlig" når de er ferdige.


Kveldene mine har denne uka blitt brukt til mer EPP. Har virkelig blitt bitt av basillen. Men satser også her på ett mindre arbeid denne gangen . Tror dette blir en løper med tre blokker.


Jeg har brukt de samme stoffene som jeg brukte i " Remember when" jeg har nemlig tenkt disse på to bord i samme rom. Opprinnelig på hytta, men nå er jeg i tvil.... De blir jo veldig fine i stua hjemme også. Jeg får tenke meg om!

I kveld skal jeg på møte i Quiltelaget mitt. Gleder meg. Vi får besøk av " Lines hobby" i Tønsberg med butikk og demonstrasjon. Er veldig glad for at jeg har en hobby som gir meg så mange flotte
opplevelser og knytter gode vennskap.
                                     Ha en fin uke.
                                               Kari

2 kommentarer:

  1. Det var ett par fina arbeten som Du visar att Du har på gång, tycker jag.

    Dollandesign

    SvarSlett
  2. De kuvertbrikkene kommer til å bli lekre, Kari! Helt enig i at vi har en super hobby:)

    SvarSlett