onsdag 13. mars 2013

Prinsipper for fall....


Jeg vil nødig være en prinsipprytter, og fleksibilitet er som kjent viktig. Jeg har derfor sett meg nødt til å kjøpe LITT stoff i det siste. Dette panelet satte i gang fantasien og prosjektene stilte seg i kø inne i hodet mitt, så da var det bare å slå til.


Måtte en tur til Kathrines Quilte stue også. Jeg har jo kjøpt mønster til Anna Ka's påskeløper og måtte ha 60cm bakgrunnstoff. Jeg hadde ikke noe som passet, helt sant. Fristelsen ble for stor, disse to vårstoffene måtte jeg ha ! Tror de gjør seg godt sammen med noe jeg allerede har.

Panelet blir nok brukt til julegaver... Og så får vi se hva som kommer ut av de andre stoffene etterhvert. Nå skal det syes påskeløper!


           
                                                   
                 Ha en fin dag
                                            Kari

2 kommentarer:

  1. Ha, ha, ha.... sånn er det bare, man bare MÅ ha. Det er som om enkelte stoffer bare ROPER at de vil være med meg(deg) hjem :-)
    Panelstoffet kan være fine fronter på vesker... Jeg var 'flink' og kjøpte ikke noe hos den butikken som var hos NBQL sist - UTROLIG!

    SvarSlett
  2. Jeg syns du gjorde det rette, Kari! Noen ganger må man bare ha et nytt stoff (eller som regel flere) , og det man kjøper kommer til nytte og skaper glede, før eller siden :) Tenk at du har begynt å planlegge julegavene allerede! Kos deg med det du har kjøpt og lykke til med sømmen :)

    SvarSlett