lørdag 23. februar 2013

Tilda, Camilla og når ting går galt....


Her skulle det ligget et fint bilde av en sminkepung... Dessverre kranglet jeg med teknikken , og bildet forsvant! Vanligvis gjør ikke dette noe, men jeg hadde lovet min niese Camilla, 10 år at jeg skulle legge ut dette bildet.

Jeg var nemlig så heldig at jeg til jul fikk flotte Tildastoffer av Camilla. Noen av disse stoffene har jeg brukt til å sy en sminkepung til henne. Jeg vet at hun valgte stoffene selv og at hun visste at stoff var den beste gaven jeg kunne få!


Her ser du stoffene jeg fikk til jul. De blomstrete Tilda i midten på høyre side, fikk jeg av Camilla.
Sorry, Camilla. Det ble ikke noe bilde, men vi kan jo legge ut et når vi treffes.
Om tre uker kommer nemlig Camilla til meg, og da skal vi sy, og legge ut bilder!!


Ha en fin dag

Kari


6 kommentarer:

 1. Hei Kari! Nå har jeg lest, sett på bilder og blitt inspirert av bloggen din! Har lagt meg til som følger :) gleder meg til å se bilde av sminkepungen :) god helg! Q-hilsen fra Liv Aagot :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du vil følge meg!! Alltid moro å kunne inspirere andre quiltere og la seg inspirere!!! God helg til deg også!

   Slett
 2. Gleder meg til å se etterhvert :-)

  SvarSlett
 3. Vi vil jo også gjerne se ;-)
  Kan du ikke bare ta nytt bilde og legge ut...?

  SvarSlett
 4. Hei tusen takk for den fine sminke pungen. Skal ta dem med til Tyskland . Blender meg til og komme til deg og sy pute.har erfaring fra skolen hilsen Camisen

  SvarSlett
 5. til dere som er spent på å se sminkepungen, kan jeg nå fortelle at Camilla og jeg har blitt enige om at hun tar den med når hun kommer hit om tre uker. da skal vi legge ut bilde både av sminkepungen og det vi syr den helgen!!!
  vi har nemlig planlagt å sy pute. Og som dere andre ser av kommentarene , har Camilla erfaring fra skolen, så dette skal bli kjempebra. :-)

  SvarSlett