lørdag 10. november 2012

Det begynner en lørdag kveld...

Ja, da er jeg så smått i gang med egen quilteblogg. Moro å ha et sted der jeg kan dele mine quilteopplevelser med "likesinnede"
Foreløpig er det mye jeg ikke kan på den tekniske siden, men takket være min gode hjelper Hanne, regner jeg med å få dette også på stell etterhvert.

Teppet til venstre sydde jeg på et kurs våren 2012. Jeg ble veldig fornøyde med resultatet og denne helegen henger det på utstillingen til Nordstrand og Bekkelaget quiltelag ,Nordseter skole i Oslo.

5 kommentarer:

 1. Nydelig quilt - og en god start på en fin blogg :-) Takk for en koselig dag Kari :-)

  SvarSlett
 2. Takk for det Hanne!- og takk til deg også for en fin dag. mitt største problem nå er å finne igjen bloggen hvis jeg logger meg ut...

  SvarSlett
 3. Du kan være pålogget hele tiden uten problem. Når du er pålogget på din egen blogg er det lett å kommentere på andre blogger. Jeg logger meg ikke ut.

  SvarSlett
 4. ps. hvis du blir utlogget av en eller annen grunn så går du bare inn på kariquilt.blogspot.com, og logger deg inn i øverste høyre hjørne - enkelt og greit :-)

  SvarSlett
 5. Grattis' med blogg, og velkommen til Bloglandia! Vi er mange fillekjerringer på lufta, og det er moro å se at du også ble med! Ser frem til å følge deg her - har lagt deg til i blogglista mi.

  SvarSlett