søndag 9. februar 2014

OL- Quilterier

Ja, da er OL i gang. Egentlig var jeg ikke så veldig opptatt av det,trodde jeg, men etter en dag er jeg Helfrelst! Men det forutsetter at jeg har et håndarbeid i fanget mens jeg ser. Denne helgen er det et strikketøy..


Jeg kjøpte Britta  Mikkelsborgs bok: Sokker" i høst og jammen har det blitt noen par... Akkurat nå er det sokker til eldste sønn på pinnene. Føler at det haster litt med å bli ferdig nå, for nå er jeg klar for stichery igjen.

Fredag kveld bestemte jeg meg for å rote litt i stoffkassa og finne blå stoffer. Trodde ikke jeg hadde noe sørlig for jeg syr jo aldri blått... Men jammen dukket det opp en god del. Faktisk nok til at jeg kunne lage meg en " Layer Cake"  altså 10" kvadrater. En Layer cake inneholder  40 stk.  Bakgrunnen var at jeg hadde funnet et gratis mønster på nettet, som var  enkelt, raskt og sy ,- og som jeg likte godt.Her er alle kvadrater ferdig skåret.
I går sydde jeg strimler og i dag har jeg satt dem sammen innimellom TV tittingen.


Og vips så var toppen ferdig! Jeg skal ha fleece på baksiden, og så skal eldstesønnen få det med seg til Fauske i august når han starter praksisåret!I går fikk jeg overlevert en stoffpakker fra min svigerinne. Hun skal bli mormor til tvillingjenter og ønsker at jeg skal sy tepper til dem. Jeg pleier å sy til hennes barnebarn, men denne gangen blir det ekstra moro siden det er to på en gang. Nydelige stoffer som jeg gleder meg til å sy med.


Nå fortsetter jeg strikkingen, så kanskje sokk nr to blir ferdig i kveld.

Ha en fin februarkveld
Kari


2 kommentarer:

  1. Jeg syns også at det er artig med OL, og ser også på med et strikketøy mellom hendene:) Så fine sokker du strikker! Teppet du har laget av din egen Layer cake er kjempefint! OK med noe som er raskt å lage innimellom! Gleder meg å se hva du lager av de fine stoffene til tvillingene :)

    SvarSlett
  2. Det måste vara spännande att sy i tyger som någon annan "valt och plockat ihop"!

    Dollandesign

    SvarSlett