torsdag 16. januar 2014

Suppe på en spiker

Da jeg ryddet Quiltehjørnet mitt i høst , oppdaget jeg en fin liten pappeske. Der hadde jeg lagt unna 50 fourpatch i størrelsen 3,5 inch. Jeg har sikkert hatt en plan med dem, men den planen har blitt borte i alle andre,nye ideer. Stoffene er gamle, og så vidt jeg kan se er nesten alle sammen rester fra teppet " Leanne's House", en BOM hos Kathrines Quilte Stue for maaaange år siden. Teppet er ferdig og har hengt på hytta lenge, men kanskje var det meningen å ha en duk eller et slumreteppet i sittegruppa foran? Ja, ikke vet jeg. Nå lå de der og ropte etter å bli til noe, og dermed var jeg i gang.


Slik ble det ferdige resultatet. Jeg fikk brukt 49 stk, og det må jo være bra? Rammen er også et stoff som har ligget lenge i hylla, og som sikkert ble kjøpt fordi jeg synes det var fint den dagen...


Her ser du detaljer. Blokkene ble Quiltet " in the ditch" og rammen fikk tette streker horisontalt. 
Jeg skal røpe grunnen til at det ble sånn: rammen ble litt " vid" noen steder, hadde ikke vært så nøye på målingen... Men Anne Rønningen har lært meg at dette " forsvinner" når en Quilter på denne måten. Takk til Anne. Nå fikk jeg erfare at det faktisk funker. Rammen er nå perfekt!


Ønsker deg en fin Quiltehelg!
Kari


3 kommentarer:

 1. Så kul att Du "förberett" dessa blocken för flera år sedan och "hittar" dem nu och syr Dig en vacker duk! Halva jobbet var ju redan gjort!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Tenk så artig å ha så fine kvadrater på lur, stoffene er jo like aktuelle fortsatt :) Jeg syns duken ble kjempefin! Takk for tipset om å quilte rammen slik du har gjort, jeg har nemlig en løper liggende med akkurat det problemet!

  SvarSlett
 3. Så skjønne farger.Fin dag til deg.

  SvarSlett