mandag 15. april 2013

gamle skatter- ny verdi


Dette teppet sydde jeg for 15 år siden. Tror kanskje det var mitt første store arbeid! Det er sydd etter ide av et bilde som sto utenpå et Australsk quilteblad. Jeg kjøpte aldri bladet,- visste ikke hvordan jeg skulle forholde meg til mønster!!!
Bildet viste et lekkert teppe i en frodig have, og det var kanskje denne kombinasjonen som tiltalte meg mest... Stoffene ble kjøpt på det som dengang het "lille stasjon" i Elverum, i et koselig lite steinhus!
Da teppet var ferdig, ble det ikke helt som tenkt. Jeg tror kanskje originalen var dusere gul og muligens var de andre stoffene mer rosa!! Jeg er ikke spesielt gul, og teppet ble brettet pent sammen og lagt til pynt på hytta! "oppdaget" det på nytt da jeg var på hytta i helgen og valgte å ta det med hjem. Nå ligger det som beskyttelse på to-seteren, og skaper sommerstemning!!                                    Ha  en fin uke!
                                                                     
                                                               Kari

2 kommentarer:

  1. Ja, detta täcket är förmodligen lika fint i dag som det var för femton år sedan. Den tanken när man ser en bild och får lust att sy något liknande är kul, tycker jag. Man utmanar liksom sig själv.

    Dollandesign

    SvarSlett
  2. Tenk at du sydde dette flotte teppet uten mønster! Så godt at du har fått det fram igjen etter alle disse årene, og kan glede deg over det nå! Ønsker deg en fin uke!

    SvarSlett