søndag 24. november 2013

Down in the garden 3 og litt mer...

Dette prosjektet går jevnt og trutt framover, og nå er blokk 3 ferdig. I morgen er det stichery treff på nytt og utdeling av ny blokk.


Det har ikke blitt like mye sying som jeg hadde ønsket, i det siste. Men sånn er jo livet. Noen perioder er travle og tiden løper avgårde . LITT julesying har det blitt og jeg har fått en ny løper og brikke. Mønsteret er fra bladet " My Quilt" og dette skulle egentlig være en lang løper, men jeg måtte dele den i to for at den skulle passe til mitt bord.






Synes de ble riktig fine, og morsomt med en litt annen stil enn det jeg har fra før..
I dag har jeg planlagt en laaaaaang sydag. Både litt mer juleting til huset her, og en julegave. Skal ikke sy så mange gaver i år, men har bestemt meg for to. De er godt planlagt i lang tid. Jeg viser dem fram her 25.12 🎅

Ha en fantastisk søndag. 
Her i Oslo er det -4 nå, ett tynt hvitt slør på bakken  og strålende sol.

Kari

lørdag 9. november 2013

Advent

Det er alltid greit å være ute i god tid, og jeg startet jo med litt jul og advent i slutten av oktober. Etter den friske starten har det blitt en pause fordi jeg har vært mye ute og reist. Ingen lange turer, men mange korte og spennende. Nå har jeg ihvertfall greid å gjøre ferdig to adventsprosjekt som har ligget på vent et par uker.



Slik ble løperen av stripesmarte- blokkene.


Fikk også lyst til å ta fram 60graders linjalen og lage noen brikker av den. Lenge siden sist jeg  brukte den, og det gikk bra, men jeg synes den ble litt " flat" og kjedelig. Derfor ble det en livlig lukkekanten og markert Quilting. Da ble jeg også mer fornøyd.




I dag har jeg funnet fram julestoffer og siste nr av " My Quilt" . Tenker det skal bli en juleløper i MINE farger.



Ønsker deg en fin helg!

Kari