onsdag 30. januar 2013

Østerled

Lørdag dro jeg sammen med to Quiltevenninner til Østerled! Jeg hadde meldt meg på et kurs som het" sort,hvitt og en farge". Med andre ord: mange utfordringer for meg. Jeg syr lite i sort og hvitt, jeg syr aldri bilder som spenner opp på lerret og jeg er nok mer tradisjonell i hodet, generelt sett.
 Men du verden så moro! Over ses litt av prosessen- og under slik det ser ut i gangen min idag.





Jeg er kjempefornøyd!


Kjøpte selvfølgelig LITT stoff,mønster og andre viktige ting også. Noe av dette begynte jeg på i går, og skal vise det frem her snart!

Ha en fin fortsettelse på uka. Snart er det helg!

Kari

fredag 25. januar 2013

UFO nr 1


Den store bunken med stoffbiter som skulle bli et dobbelt sengeteppe , begynner nå å bli til noe...


Først legge utover,så finne riktig plassering , så sy sammen..

 

Ikke dobbelt sengeteppe ennå, men veldig godt på vei!  Jeg er jo med i UFO utfordringen i Quiltelaget mitt, og dette er den største UFO jeg har. Derfor er det greit å ta den først. Tror dette teppet blir fint når det blir ferdig. Stoffene har jo tross alt vært lagret i to år, he he

 

Ha en fin helg.        
                                       Kari

tirsdag 22. januar 2013

Ferdig!


Da er min egen lille utfordring løst og fullført. Fornøyd med resultatet.Synes dette mønsteret tok hensyn til alt det jeg la til grunn da jeg startet. Nå gjenstår det bare å sjekke om mottakeren er av samme oppfatning...


Fortsatt svært kaldt og snøfattig i Oslo, men det er alltid nydelig ved sjøen! Ha en fortsatt fin vinteruke.

Kari
                 

søndag 20. januar 2013

Ting tar form, eller ikke?




Årets prosjekt kan fort ende opp som "vinterens prosjekt " . Har blitt skikkelig bitt av basillen og syr på dette hver kveld når jeg ser ( hører) på TV. Kanskje jeg ser for mye TV?? Moro er det i allefall.

Under kan du se de tre UFO'ene jeg har meldt på i UFO lotteriet i Quiltelaget. Løperen er jo nesten ferdig. Hva hjulene skal bli, får tiden vise.. Og alle disse lappene skal altså etterhvert bli et dobbelt sengeteppe! Ja,ja. Det er bare å sette i gang. Siste frist er ca 15. April!




mandag 14. januar 2013

Utfordring


Her har jeg funnet fram stoffer til en utfordring jeg har gitt meg selv. Jeg skal gi bort kuvertbrikker i forsinket julegave, i seg selv ingen utfordring, men de skal brukes på en fjellhytte med Gustaviansk spisestue. Mye fargerik, moderne kunst på veggene . Jeg har slitt for å finne noe som rommet alt og har endt opp med en grov naturfarget lin som hovedstoff. De andre stoffene tar opp fargene fra kunsten og to av stoffene har litt gull i seg slik at de matcher det Gustavianske! Fant et kult mønster i " my Quilt" så nå er jeg i gang...


Remser av dekorstoffene er ferdig sydd sammen! Spennende å se hvordan det blir til slutt..

Ha det fint i vinterkulda!

                                       Kari

søndag 13. januar 2013

Drømmen om en vår...


Her er puten ferdig- veldig fornøyd, og nå har den kommet på plass!


Den passer perfekt sammen med teppet jeg sydde i fjor. 
Da er det klart for nytt prosjekt...  Har også fått gjort ferdig siste minicharms løper. Hyggelige ferieminner.


lørdag 12. januar 2013

Vinterdag med streif av vår !


Flott vinterdag over Oslo. Nå er turen og husarbeidet unnagjort. På tide med litt kvalitetstid ved symaskinen!


I dag skal jeg sy ferdig denne puten. Den gir et lite Glimt av vår, synes jeg.



                   Ha en god helg!            

Kari

tirsdag 8. januar 2013

It takes two...


                                         Et lite visdomsord en tirsdag i januar.

Glemte å si at jeg er i gang!!!


                                     Gleder meg til fortsettelsen

Småpuslerier


Her er ferdig resultat på to av brikkene fra mini-Charms pakkene. Den siste er underveis, men midt i Quiltingen var det jammen slutt på tråden. Må nok ta en handletur i ettermiddag. Quilting bør jo være i samme farge...


Måtte variere størrelsen på rammene slik at det ble nok stoff, men det gjør ingenting.
Jeg har jo bestemt meg for å bruke mer enn jeg kjøper i år... Stofflageret må ned! Ikke minst gjelder det alle de lekre stoffene jeg aldri har hatt hjerte til å skjære i. De er ikke like lekre etter 8-10 år..


torsdag 3. januar 2013

Godt nytt Quilte år



Her er noe av det som står på planen i tiden framover: Til venstre ligger begynnelsen på en pute. Halve forstykket er nå ferdig og venter på resten... I midten ligger mange ferdigkuttede biter. Det SKAL bli et dobbelt sengeteppe, en gang! Bitene har ligget ferdige i snart to år, men kanskje kan det bli noe i 2013.... Det blå og hvite er noen av de stoffene som skal få være med i min blå og hvite Twister duk. Ved siden ligger noen stoff som skal bidra til 8 kuvertbrikker, gave til vår nevø og hans samboer. Sue Daleys "It takes two" skal få følge meg gjennom hele året! Det har ingen hast, men skal være et sukkertøy jeg kan suge på og kose meg med.

Det ligger også to pakker minicharms i denne gruppa. Det var 4 pakker jeg fikk i gave fra Elsbeths huus i Wallsbull. Noe ble brukt i går, og ble til denne fine løperen. Hyggelig med noe nytt når jula ryddes bort.



Ønsker deg et godt og kreativt år i 2013

 Kari